Z veseljem razpisujemo vpis v študij psihodinamske psihoterapije za novo generacijo, s pričetkom januarja 2019.

Predstavitev študija bo v ponedeljek 28.5. 2018 ob 18.00 v prostorih CORP, Trg MDB 5, v Ljubljani.

Prosimo vas za predhodno prijavo udeležbe na mail: info.psihodinamska@gmail.com

 

Vabljeni in lep pozdrav,

Lan Pečjak

Nova psihoterapevtska skupina se odpira 21. aprila 2018. Vse informacije najdete tukaj.

Vodili jo bosta Metka Furlani in Urša Adam. Predstavitveno srečanje bo 21. in 22. aprila.

V skupini je še nekaj prostih mest. V primeru, da bi se želeli vključiti pišite na:  info@sankofa.si

Pozdravljeni,

vabim vas v psihoterapevtsko skupino, katere namen je triletni proces samoraziskovanja in predelovanja vzorcev in vedenj, ki vas ovirajo pri uresničevanju lastnih želja, ciljev, aktivnosti in bolj kakovostnega odnosa do sebe in drugih.

Skupina je stalna in se kontinuirano srečuje na petih večdnevnih intenzivih letno.

Način dela v skupini vključuje poleg pogovora še telesne, meditativne, fantazijske, masažne, gibalno-plesne, ustvarjalne (glina, risanje, …) in druge tehnike. Psihoterapevtski proces se ne osredotoča zgolj na problem, ampak obravnava vsakega posameznika kot celoto in je zato zaradi različnih tehnik in dinamike skupine to celostni proces posameznika v odkrivanju in krepitvi lastnih virov moči. S tem ne predelujemo samo preteklost, ampak pridobivamo pomembna “orodja”, ki nam pomagajo pri soočanju s težavami in ovirami v našem aktualnem življenju in v prihodnosti.

 

Skupino bom vodil Lan Pečjak, psihodinamski psihoterapevt, učni terapevt in supervizor.

Psihoterapevtske skupine vodim zadnjih 15 let. Tudi sam imam izkušnjo tovrstnega procesa in sem se ravno zaradi tako dobre in učinkovite izkušnje odločil, da po svojih najboljših močeh omogočim to tudi ostalim…

 

Pomembne informacije:

Kontakt za prijave in dodatna vprašanja:

info@sankofa.si

Predstavitveno srečanje:

24.3. do 25.3. 2017

Pričnemo v petek ob 17.30 do 20.00 in v soboto od 9.00 do 18.00.

Cena predstavitvene delavnice je 80 eur in jo poravnate ob prejemu računa, ko se prijavite na delavnico preko maila.

Termini skupine za celotno obdobje procesa:

Skupina se sreča 4x letno in poteka v četrtek od 18.00 do 20.30, v petek in soboto od 9.00 do 18.00 in v nedeljo od 9.00 do 13.00.

1x letno imamo celotedenski intenziv v poletnem obdobju na posestvu Sankofa v Goriških Brdih, ki se prične v ponedeljek ob 10.00 in zaključi v soboto ob 13.00.

Vsi termini delavnic za enoletno obdobje bodo znani v naprej po predstavitveni delavnici.

Cene:

Cena posamezne delavnice (četrtek do nedelje) je 250 eur,

Cena celotedenskega intenziva (vključuje bivanje in prehrano) je 500 eur.

Več o skupinski psihoterapiji.

 

Vabljeni!

Lan

Vabilo na predavanje psihiatra Klemna Rebolja!

Pozdrav vsem!

V okviru študija psihodinamske psihoterapije bo psihiater Klemen Rebolj predstavil področje psihiatrije. Predavanje bo potekalo 18.11. (s pričetkom ob 17.00), 19.11. in 20.11. (sobota in nedelja od 9.00 do 18.00). Lokacijo še sporočimo.

Predavanje, na katerega vas vabimo, bo zajemalo tudi nekaj osnov, ki jih nekateri verjetno že poznate… Ker pa je Klemen svojevrsten psihiater v Sloveniji, bo predavanje definitivno začinjeno z mnogimi primeri in njegovim, po oceni mnogih, naprednem pogledu na področje psihiatrije.

Če vas zanima, se prosim, prijavite preko maila inštituta: info.psihodinamska@gmail.com.

Cena vikend predavanja je 70 eur. Plačate ga najkasneje do 15.11. na TRR: SI56 2900 0005 2082 552 , Inštitut za psihodinamsko psihoterapijo, Trg MDB 5, 1000 Ljubljana

Vabljeni,

Lan Pečjak

Skupina za supervizijska srečanja.

Pozdravljeni!

V mesecu novembru odpiramo novo supervizijsko skupino. Srečevali se bomo 1x mesečno v trajanju treh ur. Supervizija poteka po posebni metodi rollplaya… več na prvem srečanju.

Skupina je namenjena vsem psihoterapevtkam/om in specializantkam/om psihoterapije kateregakoli pristopa. Skupina je zaprtega tipa in se srečuje v obdobju enega leta (pribl. 10 srečanj), ko se ponovno odpre. Cena posameznega srečanja je 50 eur. Število udeležencev je omejeno do 12 oseb.

Skupino bo vodil Lan Pečjak; psihoterapevt, učni terapevt in supervizor (EAP in ECCP certifikat)

Naše prvo srečanje bo v četrtek 17.11 .2016 ob 17.00 v prostorih zavoda Sankofa na Štefanovi  ulici 3 v Ljubljani.

Prosimo, da potrdite svojo udeležbo na mail: info.psihodinamska@gmail.com

Vabljeni!

 

Supervizijska skupina za specializante psihodinamske psihoterapije in drugih psihoanalitičnih pristopov – povezava na Metka Furlani.

Spoštovani!

Vabimo vas k vpisu v šolo psihodinamskega psihoterapevtskega pristopa.

Prijavite se tako, da pošljete izpolnjeno vpisnico s prilogami na naš naslov (Štefanova 3, 1000 Ljubljana) ali po mailu: info.psihodinamska@gmail.com.

Ob prijavi je potrebno plačati vpisnino v višini 150 EUR, ki se vam odšteje od šolnine oz. povrne v primeru, da ne bo doseženo minimalno število prijav (10). Število prijav je omejeno do 24 študentov.

Vpis se zaključi s 15.9.2016.

Več o študiju – predmetnik, potek, cena in pogoji vpisa si lahko preberete pod zavihkom vpis 2017 ali se z morebitnimi vprašanji obrnete na nas preko maila.

Vabljeni!

Spoštovani kolegi in kolegice,

vabimo vas na seminar: Fascialne integracije, ki ga bo vodil psiholog in psihoterapevt doc. Marco Montanari iz Bolognie. Tema seminarja: Praktično in teoretično prepoznavanje različnih karakternih tipov (shizoidni, oralni, mazohistični, dominanti in rigidni tip), ter specifično delo na telesu pri vsaki tipologiji.

 

Poglobljeno znanje o karatkernih tipih po Williamu Reichu in Aleksandru Lowenu, je doc. Marco Montanari v svojem osebnem in izobraževalnem procesu nadgradil s tehniko/teorijo pionirja body-mind terapije Jackom Painterjem in tako zasnoval svojo metodo Fascialne integracije.

 

Seminar bo potekal v angleškem jeziku oz. v slovenskem (simultano prevajanje iz italijanskega jezika). Seminar bo predvsem praktičen in izkustven, podkrepljen s teorijo in slikovnim gradivom. Namenjen je tako psihoterapevtom kot fizioterapevtom oz. „ telesnim terapevtom“, ki se ukvarjajo s celostnim pristopom.

 

Osebna izkušnja seminarja Fascialne integracije:

”Po poklicu sem fizioterapevtka in specializantka psihodinamske terapije. Skop seminarjev Fascialne Integracije, sem pri Montanariju opravila leta 2010. Za seminar sem se odločila, ker me že od nekdaj blizu celostni pristop dela z ljudmi blizu. V času, ko sem obiskovala sklop seminarjev v Bolognji, sem bila še v osebnem terapevtskem procesu. Tovrstno delo na telesu, mi je prineslo dodatno zavedanje in zaznavanje telesa. Preko telesa sem lahko izrazila, sprostila, predelala in integrirala občutke, slike in fantazije za katere, včasih, ni bilo ne spomina niti primernih besed, ki bi to stanje lahko opisale. Zagotovo je bilo tovrstno delo na sebi delček mozaika, ki me definira še danes. Znanje, ki sem ga pridobila na seminarju mi tako omogoča širši pogled na klieneta. Večkrat se namreč znajdem v vlogi fizioterapevta, ki vidi vzroke za posameznikove težave v nepredelanih vsebinah ali pa v vlogi psihoterapevta, ki z uporabo telesnih pristopov Fascialne integracije, pomaga posamezniku izraziti in predelati teme, ki jih nosi tudi na telesnem nivoju. Želja, da bi to znanje razširila med svojimi kolegi, me je motivirala pri vabilu doc. Montanarija v Slovenijo.”

 

Datum seminarja: petek 13.5. do nedelje 15.5.2016 (V petek predvidoma od 15h do 18.30 , sobota cel dan s pavzo za kosilo).

Kotizacija: 220€, za prijave do 31.3.2016 je kotizacija 200€.

 

Lokacija: Ljubljana, točno lokacijo sporočimo (odvisno od števila prijav).

Organizator tečaja:

santoria

v sodelovanju

IPP logo-01

Več o seminarju si lahko preberete v priponki:  seminar fascialne integracije

 

Veselim se srečanja z vami, v kolikor imate dodatna vprašanja v zvezi z vsebino seminarja me lahko kontaktirate na mail: martina@sentoria.si ali pa po telefonu 040 470 095.

Za prijave, kotizacijo in vprašanja v zvezi z organizacijo pa se obrnite na Inštitut za psihodinamsko psihoterapijo: info.psihodinamska@gmail.com.

 

PREDSTAVITEV ŠTUDIJA:

Vabimo vas na predstavitev študija psihodinamske psihoterapije.

Uvodno predstavitveno srečanje bo potekalo v prostorih Centra za osebnostno rast in psihoterapijo – CORP na Trgu MDB 5 v Ljubljani, 22.3. ob 18.00!

Predstavili vam bomo potek in predmetnik študija  in odgovorili na vaša vprašanja.

Srečanje bo predvidoma trajalo 2 uri.

 

PREDSTAVITVENA DELAVNICA:

Vabimo vas na predstavitveno osebnoizkustveno delavnico psihodinamske psihoterapije.

Delavnica bo potekala v prostorih Centra za osebnostno rast in psihoterapijo – CORP na Trgu MDB 5 v Ljubljani, 10.6. ob 18.00 do 21.00  in 11.6. od 9.00 do 18.00.

Cena delavnice je 80 €, ki jih poravnate na podlagi izdanega računa ob prijavi. Prijavite se na mail: psihodinamska.info@gmail.com

 

Vabljeni 2x!

 

 

Vabimo vas na plesne delavnice, ki bodo potekale kontinuirano v Ljubljani!

Več si preberite tukaj: plesne delavnice