Pozdravljeni!

S septembrom 2015 pričenjamo z vpisom v šolo psihodinamske psihoterapije. Vpišete se lahko do 30.9.2015, in sicer tako, da pošljete izpolnjeno prijavnico po elektronski ali navadni pošti ter plačate 1. obrok šolnine.

Cena šolnine znaša 2350 eur in jo je možno poravnati po obrokih (do 6 obrokov) ali v celoti. Pri plačilu celotne šolnine naenkrat se upošteva 5% popust, pri gotovinskem plačilu celotne šolnine naenkrat pa 10% popust.

Opozarjamo, da se je študij razširil na 4 leta zaradi zagotavljanja normativov in standardov ECPP in EAP. Urniki so v pripravi in bodo vsem vpisanim poslani do konca meseca septembra. Pogodbe o študiju bomo podpisovali v mesecu oktobru.

V soboto, 12.9.2015, organiziramo predstavitveno delavnico za vključitev v skupinski psihoterapevtski proces, ki bo potekala v prostorih Centra za osebnostno rast in psihoterapijo-CORP, Trg MDB 5 v Ljubljani, s pričetkom ob 9. uri. Po njej, predvidoma ob 19.15, pa bomo imeli sestanek z namenom predstavitve študija in možnostjo za vaša vprašanja.

Lep pozdrav,

Vodstvo študija

VPISNICA!