Pozdravljeni,

vabim vas v skupinski psihoterapevtski proces.

Skupina se bo skozi proces treh let, štirikrat-letno srečevala v obliki tridnevnih psihoterapevtskih delavnic in enega tedenskega intenziva letno.

Skupinska psihoterapija poteka po psihoanalitično utemeljeni psihodinamski psihoterapiji, ki vključuje različne tehnike dela (pogovorne, telesne, gibalno-plesne, meditacijske, masažne, energetske, psihodramske, …), z namenom samoraziskovanja in razreševanja ozadij težav, s katerimi se srečujete oz. vas ovirajo v vašem vsakdanjem življenju.

Več o psihodinamski psihoterapiji in o mojem načinu dela si lahko preberete na www.lanpecjak.com.

Prvo predstavitveno srečanje bo v SOBOTO 12.9. 2015 v prostorih Centra za osebnostno rast in psihoterapijo – CORP na Trgu MDB 5 v Ljubljani. Pričeli bomo ob 9.00 uri in zaključili ob 19.00 uri. Predstavitvene delavnice se lahko udeležite s predhodno prijavo na mail: info()lanpecjak.com ali preko telefona: 051 364 169. Cena predstavitvene delavnice znaša 40 eur in jo poravnate ob prihodu. O samem poteku, strukturi in dinamiki delavnic boste seznanjeni na predstavitveni delavnici oz. za tem na individualnem razgovoru.

Vljudno vabljeni,

Lan Pečjak,

psihodinamski psihoterapevt, učni terapevt in supervizor (diploma Evropske zveze za psihoterapijo in Evropske konfederacije psihoanalitičnih pristopov)

Direktor Inštituta za psihodinamsko psihoterapijo

  • VSI, KI VAS ZANIMA ŠTUDIJ PSIHODINAMSKE PSIHOTERAPIJE !

PREDSTAVITEV ŠTUDIJA BO V SOBOTO PO ZAKLJUČKU PREDSTAVITVENE DELAVNICE OB 19.15.